BRUHN Grafisk ApS – din kreative leverandør

BRUHN Grafisk ApS leverer effektive onlineløsninger og alle former for tryksager til nye og eksisterende kunder. Websites, profiler på sociale medier, samt grafisk design til alt, hvad der kan trykkes på – fra bannere, eventflag, t-shirts, visitkort og alle former for traditionelle tryksager.


Sådan arbejder jeg

Vi følger udviklingen og nye tendenser i tiden, så vi kan levere et kreativt indspark til dig som kunde og komme med alternative løsninger på dine opgaver. Det kan være et nyt forslag til kundeprofil eller en anderledes opsætning. Det vigtigste er, at du er tilfreds med produktet og får en god oplevelse af samarbejdet med BRUHN Grafisk ApS. Vi bygger på en bred grafisk baggrund og brænder for vores fag og for at tilbyde kunderne de allerbedste muligheder for formidling.

 
Totalservice – med et bredt netværk af samarbejdspartnere

Hos BRUHN Grafisk ApS får du en velkvalificeret og konkurrencedygtig totalservice, både til mindre, enkeltstående opgaver og til større løsninger. Vi dækker hele spektret - også gennem vores dygtige freelance medarbejdere og tilknyttede produktionsvirksomheder med specialer indenfor for hver deres område. Vi er din kontakt hele vejen og sørger for at trække relevante samarbejdspartnere ind, når det er nødvendigt – uden besvær for dig.


co2 neutralSvanemaerkeBRUHN Grafisk tænker GRØNT

BRUHN Grafisk ApS arbejder med omtanke og hensyn til miljø og klima. Derfor leverer vi CO2 neutrale websites og svanemærkede tryksager.
BRUHN Grafisk ApS 
Nordre Strandvej 119A · 3150 Hellebæk


CVR 3606 2460

Bank: Arbejdernes Landsbank · Reg. 5301 Kto. 0280481
IBAN: DK8653010000280481 · Swift: ALBADKKK


Bogholderi- og fakturamail:
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 


Salgs- og leveringsbetingelser


BRUHN Grafisk ApS er stiftet 1. august 2014 med afsæt i BRUHN Grafisk håndværk ApS som blev stiftet 1. april 1996.