Pris til annonce i Idenyt 2004


HWAM Heat Designs Marketingchef Per Møller, samarbejdede med BRUHN Grafisk ApS om annoncer i Idenyt i år 2004.

Resultatet var Idenyts pris: Danmarks bedst læste annonce 2004

BRUHN Grafisk ApS siger tak til HWAM Heat Design A/S, for at få lov til at udarbejde disse annoncer ... - og samtidig forestå levering af færdigt materiale til Idényt.

Kim Bruhn

 


 

Hjemmeside til "DaRSIS”


Hjemmeside til Danish research School for Information Systems

"DaRSIS (Danish Research School for Information Systems) er et samarbejde mellem en række universiteter i Danmark og har som formål at understøtte uddannelsen af forskere i informationssystemer. I forbindelse med etableringen af DaRSIS var det vigtigt for os hurtigt at blive synlige og få et værktøj til deling af information om vore aktiviteter. Fra vi kontaktede BRUHN med vore ideer, gik der kun 5 dage til hjemmesiden var designet og systemet var i drift. Med WEBMICRO har vi fået et enkelt og flot system, som umiddelbart administreres uden forudgående IT-kompetencer - der kan hurtigt lægges nyheder, information om aktiviteter og om vore medlemmer op på siden; og vi kan udsende nyhedsbreve til dem, der tilmelder sig på hjemmesiden."


Bjarne Rerup Schlichter, Lektor,
Handelshøjskolen i Århus/Århus Universitet.

 


ITA Group A/S

 

Kære Kim

1000 tak for en forrygende indsats i forbindelse med udvikling af vores ITA Kompetence og kursusguiden.


Jeg ved, at vi har trukket store veksler på dig og din familie, og jeg håber at vi fremover vil være mere på forkant med udviklingen.


Endnu en gang tak på vegne af hele ITA Group A/S.

Med venlig hilsen

Niels Houbak, Direktør

 


Odder Gymnasium


Vedr. årsskrift: Matriklen 2002, elevernes "Blå Bog".

Tak for fint samarbejde - håber vi kan gentage succes'en til næste år.

Venlig hilsen Ninna Clemmensen

Matriklen (Nu: Odder Gymnasiums Håndbog) er blevet leveret til Odder Gymnasium hvert år siden 2002.

 


3 virksomheder - én kunde


Henrik Garde Lind


Magasinet Alt om Motorcykler, Kænguru Tryk og Messecenter Århus


Samarbejdet med Kim Bruhn startede ved en tilfældighed i 1997, efter Kim Bruhns færdiggørelse af den pågældende opgave, en anden grafisk virksomhed ikke kunne løfte tilfredsstillende. Vi blev hurtig klar over, at der ikke fandtes tilfældigheder hos BRUHN Grafisk ApS. Undertegnede har udgivet blade, bøger samt været bindeled i løsninger af grafiske opgaver for mange virksomheder landet over i 25 år. Det har været og er af stor betydning, at en underleverandør er fleksibel, ordholdende og vejleder i enhver betydning, for at opgaven løses tilfredsstillende. Vi har adskillige gange oplevet Kim Bruhns know-how er kommet os til gode qua hans store kendskab til udnyttelse af f.eks. trykkeriers maskinkapaciteter og udnyttelse af papirformater. Alene der, har vi opnået en stor økonomisk gevinst. Kim Bruhns respekt for det gamle grafiske håndværk kombineret med hans up-to-date viden, har gjort ham til vores totalleverandør.


Vi er meget trygge ved samarbejdet.

 


Foreningen for UdviklingsKonsulenter


I forbindelse med opstarten af en landsdækkende forening for udviklingskonsulenter i kommuner og regioner blev jeg anbefalet at kontakte Kim Bruhn, da han efter sigende skulle være både "kompetent og til at betale for en nystartet forening", der skulle have en hjemmeside.


Udviklingskonsulenter i kommunerne og regionerne er jo kendt for at have deres klare meninger om tingene - en påstand der også gjorde sig gældende for den nye hjemmeside. Vi havde mange ønsker, der - som Kim har sagt mange gange - "ikke lige er en del af i standardløsningen, men....". Hver gang er det nemlig lykkes ham at "omgå" systemet og finde netop den løsning, som vi efterspurgte. Kim har udvist en udpræget evne til at se på muligheder frem for begrænsninger i sit eget system - jeg har en fornemmelse af, at der faktisk er gået lidt sport i den for ham.... Specielt i forhold til at gøre hjemmesiden interaktiv i forhold til medlemmerne har været vigtigt for os, og det er den blevet.


Om brugervenligheden af systemet kan jeg sige, at for en måned siden viste jeg intet om, hvordan man bygger en hjemmeside op, håndterer billeder osv. Nu kan jeg bevæge mig hurtigt rundt i systemet. Det virker stabilt og - efter en grundig introduktion - er det let at bruge. Og så der er en kæmpe fordel, at det er helt uafhængigt at, hvilken computer du sidder ved - så længe der er net-adgang er du kørende.


Malene Kjær-Jepsen, Udviklingskonsulent


Hjemmesiden blev opbygget i Joomla

 


Corona Music

Kære Kim

Hermed får du et eksemplar af vores cd, Danish Songs - in new instrumental versions.


Vi synes faktisk, at den er blevet ret flot, og må sige, at du har gjort et fremragende stykke arbejde (igen!). Vi nåede det hele, selv om det var med sved på panden, men det vænner man sig jo nok til med tiden!!


Ha' det rigtig godt!


Kærlige musik-hilsener fra Henrik & Klaus

 


 

MarkOn AS


Vi har valgt en hjemmesideløsning fra BRUHN Grafisk, og er henrykte for den...

For et firma som vores, der ikke arbejder med design af hjemmesider hele tiden, er det umuligt at have rutine i de professionelle web-programmer. -Men med denne løsning kan vi selv opdatere indholdet af vores hjemmeside, endog fra en netcafé på Rhodos, hvis man skulle få lyst til det...


At vi så også har en engageret partner i Kim, er jo blot en ekstra gevinst. Kim er altid klar med gode råd og vi føler han tager sig tid til at hjælpe, hvis vi har brug for en hånd med den grafiske udformning. - At han oven i købet tager sig yderst rimeligt betalt for sin ekspertise, behøver man jo ikke at fortælle ham...


Med venlig hilsen
Øjvind Serup
Dir. MarkOn A/S